Uniek lesmateriaal over psychoses.

In samenwerking met professionals uit de GGZ en verslavingszorg en een team van bevlogen ervaringsdeskundige jongeren is er een prachtige documentaire ontwikkeld die gecombineerd wordt met een educatief werkboek. In te zetten voor preventieve, herstel en educatieve doeleinden. Alles wat je moet weten over psychoses staat hierin. Van de eerste symptomen tot aan concrete handvatten voor herstel. Speciaal ontwikkeld voor professionals, cliënten en andere belanghebbenden. 

Digitaal preventie & herstel pakket

Bestel vandaag nog het digitale lespakket Psychose en ontvang de educatieve documentaire en het interactieve werkboek. Handig om samen de film te bekijken en het werkboek digitaal aan te bieden aan professionals en cliënten. 1 bestelling kun je meerdere keren gebruiken, voor meerdere personen. 

35.00

€42,35 Incl. BTW

Fysiek preventie & herstel pakket

Bestel vandaag nog het fysieke lespakket Psychose en ontvang de educatieve documentaire en het interactieve werkboek op je deurmat. Handig om samen de film te bekijken en het werkboek fysiek te gebruiken en aan te bieden aan professionals en cliënten. 1 bestelling kun je meerdere keren gebruiken, voor meerdere personen. 

55.00

€66,55 Incl. BTW

Vraag de workshop aan

Wil je meer informatie over de workshops, filmvertoningen en trainingen, neem dan nu contact op met onze eventmanager.

Het werkboek:
Het boek dat bij de campagne wordt aangeboden bevat alle relevante informatie omtrent psychoses. Dit werkboek vormt samen met de film een informatiepakket. Ze is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de GGZ en verslavingszorg en gebaseerd op ervaringen van onze ervaringsdeskundige jongeren.

De film:
PSYCHOSE is een verhaal van hoop, inzicht en kracht. De film geeft een duidelijk inzicht in de wereld van psychoches. Hoe het te herkennen, hoe ernaar te handelen en hoe ervan te herstellen. De ervaringsdeskundigen in de film bieden een stem en gezicht aan een doelgroep die het nodig heeft, en maken het onbespreekbare bespreekbaar. De film richt zich op alle facetten die komen kijken bij het krijgen van een psychose en het herstellen ervan

Het werkboek:
Het werkboek dat bij de campagne wordt aangeboden bevat alle relevante informatie omtrent psychoses.
Dit werkboek vormt samen met de film een informatiepakket. Ze is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de GGZ en verslavingszorg en gebaseerd op de ervaringen van onze ervaringsdeskundige jongeren.

De film:
PSYCHOSE is een verhaal van hoop, inzicht en kracht. De film geeft een duidelijk inzicht in de wereld van psychoches. Hoe het te herkennen, hoe ernaar te handelen en hoe ervan te herstellen. De ervaringsdeskundigen in de film bieden een stem en gezicht aan een doelgroep die het nodig heeft, en maken het onbespreekbare bespreekbaar. De film richt zich op alle facetten die komen kijken bij het krijgen van een psychose en het herstellen ervan.