Workshops

Workshops over Psychose

Wilt u uw professionals, cliënten, docenten of zorgverleners meer leren over het vroeg signaleren van een psychose, hoe je gericht hulp kunt aanbieden en hoe ervan te herstellen, boek ons dan vandaag nog voor een unieke workshop bij u op locatie. 

De insteek

De insteek van onze workshop is persoonlijk en motiverend. Er wordt gesproken over eigen ervaringen en belevingen van de ervaringsdeskundigen. Hoe het voelt om een psychose te hebben, de impact die het op je leven heeft en hoe je weer proactief in het leven kan staan op het gebied van werk en opleiding wordt invoelbaar als je oog in oog staat met iemand die het hele proces heeft meegemaakt. Dit maakt deze workshop uniek: geen theoretische voordracht van feiten, maar een eerlijk eigen verhaal dat voorlicht, de-stigmatiseert en inspireert.

Tijdens onze workshops komen de volgende thema’s aan de orde:

Op basis van uw specifieke wensen is het ook mogelijk om één van deze thema’s te benadrukken/uit te lichten.

Partners

Yve Baya

Yve Baya is ervaringsdeskundige, ondernemer en filmmaker. Yve zit zelf in de film en geeft samen met Daniel Krikke de workshops. Inspirerender dan Yve krijg je het niet. 

Daniel Krikke

Daniel Krikke is ervaringsdeskundige, ondernemer en filmmaker. Daniel heeft de regie van de film op zich genomen en geeft samen met Yve Baya de workshops. 

Boek een workshop